az emberiség tudomány lényege

“A 47 es évben a számitásunk elött Alexandria lakosai fel gyujtották az ismert könyvtárat a városukban és a legfontosabb kultur tudomány, melyt az ember esze gyümölcsözött addig, végleg eltünt. A 700 ezer elégett kulturát szolgaló dokumentum közö, t voltak a biblia (biblia forditása görögre) tudományos jegyzései Pitagorasznak, Homerusz irásai, amint Platon, Ariszto, és minden fontos irásai az ókori tanult embereinek Manapság nem lehet elégetni egy gyufa szállal az összes könyveket és nem lehet félni attol hogy egy sajnálatos baleset miatt el pusztul az emberiség lelki vagyona. Az elválást az elégett könyvektöl ma ki11ö.

Cseréli a a félelem, nem az elvesztet tudomány miatt, hanem a képtelenség felhalmozni és utat találni a 2052 évben össze gyüjtöt tudományi és kultur anyagban, képtelenség el olvasni mindent ami irva van, tanulmányozva van, kiadva van és fontosnak van számithat. Egyszerüen kifejezve – túl sok információ.”

Idézet a Shvoong.com svungos rábeszélőkéjéből, melyből te megtudhat, miért ír te pénzért recenziót könyvekről. Nem kommentár. ;)

One thought on “az emberiség tudomány lényege

  1. manapság nem lehet elégetni egy gyufa szállal összes könyveket. manapság lehet sok hülyeségeket csinálni másképp is. túl sok hülye.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s