relearning speedpainting, pt.1

Haven’t used a Wacom tablet for ages. Now it’s time to relearn it. So don’t laugh… too hard. ;)

This is a really quick speedpainting. About half an hour, yeah. Not too horrible, I hope.

As for gasmasks and chemical warfare: I really am not into such stuff. Actually I’m pretty much against anything like that. I just can’t tell you why I made this. No reason. :confused:

Advertisements

3 thoughts on “relearning speedpainting, pt.1

  1. Ez engem nagyon emlékeztet a Jeff Bruckner nevű úriember néhány képére így hajnali háromkor, amik már természetesen nincsenek fent a weboldalán (aztán lehet nem is róla van szó, de akkor is hasonlít valakihez nagyon).

  2. Ha minőségében is rá emlékeztet, nem csak tematikájában, akkor nagyon örvendek! :DD Nagyon rég láttam már a munkáit, de láttam, most viszont – hála neked, razor – megint rákerestem, és megérte, mert sok friss kép került fel az elmúlt… időszakban. :) (Ha valakit érdekel: http://www.jf-bruckner.com )

    Egyébként a speedpaintingek általában is hasonlítanak egymásra, többé-kevésbé: elnagyolt, folt-szerű ecsetvonások, általában élénk színek, kontrasztok stb. Érdemes körülnézni a conceptart.org fórumain, a befejezett képek között. Meg úgy általában a neten, persze.

    És még: gondolkoztam én is, honnét jöhetett a furcsa ihlet. Két elképzelhető forrást tudtam belőni: A) Half Life 2, amivel nagyon rég nem játszottam (és most sem fogok, mert nem vagyok hajlandó megvenni még egyszer az egész játékot meg az első kieget az Orange Boxban csak azért, hogy kipróbálhassam az ep.2.-t); illetve B) a Gone with the Blastwave-ből, amit nagyon szeretek, de hát azt se néztem jó ideje, mert leállt (és más is az emberkék gázmaszkja.) De tudat alatt biztos ott mocorogtak ezek, és amikor megláttam a speedpaintingem első fekete foltját, tudat alól előugrottak “rorsahhosan” a kommandósok… :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s