hírek magamnak, ha visszaolvasom ezer év múlva

Az egyik rpg-partinknak — annak, amivel L5R-t (vagy valamit) játszottunk volna –, úgy tűnik, hivatalosan is annyi. Kampec. Először d. esett ki, bő egy évvel ezelőtt, hosszas külföldi tanulmányútja miatt, aztán brainoiz lépett le bokros teendői miatt. Időközben volt két hol-volt-hol-nem-volt játékosunk is, Adeptus (a Nagy Öregek, pontosabban: Mérhetetlen Vének egyike) illetve Phantom, akiket szintén egyéb elfoglaltságaik miatt nem láttunk rendszeresen. Végül hárman maradtunk, és ez a három ember sem bírt összehozni hetente, kéthetente egy-egy alkalmat, ill. amikor még össze is jött, akkor is max. karaktert gyártottunk, majd megint nem találkoztunk egy hónapig, ami alatt nekem elszállt minden mesélői lelkesedésem: új karakter, új hónap kihagyás… repeat. Most a két játékos, Ghyldeptis és J. azt javasolta, inkább hagyjuk a dolgot, és találkozzunk inkább csak társasozni, beszélgetni. Szomorú, de egyetértek velük a felvetést illetően. Talán később majd bepróbáljuk újra.

A Changeling partim viszont, ami eddig csak Bosziból állt, kibővült: legjobb barátaink közül ketten beszálltak, minek következtében indítottunk egy új, alternatív sztorivonalat is, hogy Boszi már nagyon rég futó karaktere mellett ne legyenek túl erőtlenek az újak. (A régi karakter megmarad a 1-on-1 sztoriszálhoz, ugyanazon a krónikán belül.)

Továbbá… két másik parti is kilátásban van, igaz azok is ritkásnak ígérkeznek, de legalább lesznek. Az egyikben én mesélek majd (valószínűleg a Warhammer FRP 2. kiadását), a másikban… kezdetben biztosan nem, hanem egy másik Mérhetetlen Vén, nem Adeptus (de ő is játszik majd, ha minden igaz.)

+

Ja, és megint működik az egyik legszórakoztatóbb (imo) netes képregény, a Michael Lalonde által jegyzett Orneryboy, melynek egy vicces gót párocska, nem kevésbé vicces zombik és néha egy rémes (!) macska a főszereplője.  Ha most kezdenétek bele, csakis az elejéről érdemes. :)

2 thoughts on “hírek magamnak, ha visszaolvasom ezer év múlva

  1. hú, én most tök beszállnék valami partiba hozzád, csak az a baj hogy szerveződik máshol egy másik (nagyon oldszkúl Dark Sun), meg még mesélek is egyet, szóval harmadiknak nemtom.

  2. razor: ha alakul valami olyan, ahol van lehetőség, mindenképp szólok! aztán majd meglátod. de egyelőre szinte minden csak terv még (kivéve a 1on1 changelingünk), és fene tudja, miből mi lesz végül…

    a nagyon oldszkúl DS-t meg pozitívan irigylem. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s