az a három novella, pt.2

Ez a post főleg Odónak szól. Meg persze mindenkinek, akit még érdekel, mi is az a három novella, amiről nemrég írtam.

1. Ha minden igaz, a Roham következő számában esedékes egy rövid darab, ami az előző számban felütött fura mitologizálást (vagy annak álságos tettetését) folytatja, de nem folytatásképp, hanem máshogy. Erősen párbeszéd-központú, szerintem lesz, akinek nagyon tetszik majd és lesz, akinek nagyon nem. Meg olyan is lesz, akit szimplán hidegen hagy. Ezzel jobbára minden lehetőséget lefedtem, ugye? (Itt jegyezném meg, hogy az előző számban a novellám mellé került illusztrációhoz semmi közöm, és nem is tetszik, nagyon nem, de így jártam.)

2. Várható egy kötet, ami hazánk egy neves írójának egy kevésbé neves, okkult színekkel operáló projektjét dolgozza fel afféle shared world formában — ebben is involválva lennék, egy igen különös szereplőket bemutató, rövidebb darabbal, amiben sok titkos és bennfentes, ámde a lényeg érthetőségét nem kompromittáló utalást rejtettem el.

3. Eddigi egyik legfurcsább írásom ever az 5×4 antológiában lát majd napvilágot — ha így haladunk, kb. 100, 200 év múlva. Erről különféle okok miatt semmit nem mondhatok egyelőre azon túl, hogy James Joyce-szal emlegetnek majd miatta egy lapon, úgy 500 év múlva. Vagy nem. But I’m not funny anymore, so —

And now for something completely different.

Advertisements

2 thoughts on “az a három novella, pt.2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s