dream a little dream

Azt álmodtam, hogy találkoztam a Twin Peaks óriásával, csak olyan feje volt, mint a sorozat atyjának, David Lynchnek. Valami igen bíztatót mondott, azt hiszem, az írással kapcsolatban, miután elsütött egy furcsa poént egy gigászi, lilásan derengő flamingó társaságában. Nem sokra rá váltott a kép, és én megfigyelhettem, ahogy egy hajszárító, egy hangszóró és néhány más háztartási eszköz (!) nekivág élete nagy kalandjának. Felcuccoltak, és előre! Később volt még kettészakadt vonatkocsi, reptér méretűvé terebélyesedett Keleti pályaudvar és hasonló érdekességek.

Ööö.

Advertisements

6 thoughts on “dream a little dream

  1. Megnéztem a szakirodalmat: “Madár, melly éjjel jár azt jelenti, hogy a’ ki mit akar kezdeni, ennek a’ véget jó meg gondolja” (Megjobbítatott Álom magyarázó Könyvetske 1839. Vácz) Kissé tán avitt, mert óriásról, Lynchről és háztartási gépekről nem ír. :-) Szerintem ez azt jelenti, hogy a csigásolvasó körnek bizony-bizony, el kell olvasnia monitoron a novellákat, bármennyire is szeretik a nyomdafesték szagát. :-)

  2. fanita: köszönöm, hogy utánanéztél! :D sajnos az 1839-es datálás tényleg nem kedvez a megbízhatóságnak, főleg ami Lynchet és a tréfás flamingót illeti…

    novellák hamarosan. remélem. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s