Atlaszkodom

Mostanság miniatűr Atlaszként — mint mitológiai figura, nem mint térkép ;) — görnyedek a munka alatt.

Múlt hét végén például sikerült nem leadnom két friss novellát, pont határidőre. Az egyikre kaptam halasztást, de annak is mindjárt annyi… és továbbra is ugyanott tartok, ahol egy hete. Talán holnap? A másik novella “megrendelői” egyelőre nem jelentkeztek. Nota bene, a jelen post írása előtt épp grefik hátteret gyártottam egy harmadik novellámhoz. Ez nem új írás lesz, sőt, nagyon is régi darab, de egy olyan helyen jelenik meg hamarosan újra, ahol vélhetőleg úgy néznek majd rá, mint a ma született bárány. Remélem tetszeni is fog a népnek.

Hát így, eképp forog a hátamon a golyóbis, melyen az imént említett íróskodás és dizájnerkedés csak egy apró kontinens. A többi? Hivatalos munka.

Mindennek dacára sikerült beszúrni pár rettentő rég esedékes és igen kellemes szociális eseményt a hétbe: egy tanfolyam utáni röpke kocsmalátogatást Csillával, majd egy szintén rövid “történelmi áttekintőst” brainoizzal és a kb. egymilliárd éve nem látott Zsuval, valamint végül egy hajcsavarós, zúzós koncertet Tika, Távolodó, és — természetesen :) — Boszi társaságában, melyet választott zsánerükben igen tehetséges, távoli cimboráink adtak. (Emitt egy hörgős-darkulós klip tőlük, ha valaki kíváncsi.) Remélhetőleg ezzel nem ért véget a szocializálás sora — bár most pl. nem merném megsaccolni, mikor lesz időm legközelebb bármire.

A mindenféle egyéb ügyekről, amik miatt munkán és társasági életen túl rohangálnom kell mostanság, inkább nem ejtenék szót. A hátam közepére se kívánom őket… Ja, jut eszembe, már ott vannak, mert ez a jelen postban a vezérhasonlat, Atlasszal meg a bolygónyi teendővel…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s