borító Marvin kötetének (de mégsem)

Hamarosan megjelenik Marvin, azaz Fehér László “Külső gyermek” c. kötete, a prae gondozásában. Amikor megláttam az erről szóló hírt (incl. egy meglehetősen pozőr interjú!), szokás szerint elkapott a próbálgathatnék, és gyorsan le is gyárottam egy három-az-egyben variációt arra, milyen borítót képzelnék el én a könyvhöz, a címhez. Setéten tricikliző halált. Valahogy így:

Persze ez csak játék, mert a könyvnek már van végleges borítója (amit nem én csináltam!) Ha kíváncsiak vagytok rá, milyen, klikk ide.

Az én változatomról bővebbet, nagyobb verziót a fenti thumbnailre kattintva olvashattok, láthattok (ángliusul, ofkorsz.) Odaérve az ottani thumbnailre kattintva feljön ugyan egy méretesebb kép, de a legnagyobb közelítést a dA-n a kép mellett, bal szélen látható “download” gomb megnyomása adja.

Advertisements

4 thoughts on “borító Marvin kötetének (de mégsem)

 1. Piszokjó. :)
  A zöld jön be leginkább, mert a ff halál olyan snassz.

  De nem Outer Child? (Mondjuk tökmindegy)

  (Az eredetiben a nyíl nekem túl Rohamos)

 2. Komavary: köszönöm!

  …de, igazad van, outer lenne, csak David Bowie ment a tudatalattimban (az Outside lemez, mert azt hallgattam sokat Gibson meg Pelevin-olvasás közben), és…

  :)

 3. Jenoe: bezony, az – sajnálom is, hogy nem az enyém! :D merthogy a triciklis halál ötlete a borítóhoz felhasznált stock-fotográfus fejéből pattant ki, én csak lenyúltam. igaz, a kép-választás meg a dizánnyer feladata, választhattam volna zongorázó zombit is. csak olyan nem volt (vagy nem kerestem eléggé.) egyébként ha kidolgozott darab lenne, valszeg ügyelnénk rá, hogy látsszon az a tricikli…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s