Semmi

Ez van: Egy igen jó kis netes képregényt olvasok, amit egy volt DV-s kollégám ajánlott nemrég, és közben azon gondolkozom, hogy miért nem csinálok valami kreatívat, miért nem írok vagy tervezek valamit, képet, szöveget, sztorit, miért nem válaszolok emailekre… pedig lenne kedvem ezekhez, de nem, mégsem. És miért gondolkozom ezen? Miért nem olvasom teljes odafigyeléssel, amit olvasok – vagy ha zavar, hogy nem alkotok, miért nem alkotok? Miért írok erről egy értelmetlen blog-postot? (Mert ugyan ki tudna válaszolni ezekre a kérdésekre, ha nem én?)

Ja, és tegnapelőtt elkezdtem Pandacsöki Boborján*-stílben lefordítani az alább hallható Dead Souls c. szám dalszövegét. Nem kell aggódni, vélhetőleg nem fogom közzétenni.

Önök a “Kattant ikrek” c. műsort látták. Köszönöm megtisztelő figyelmüket!  Most visszaadnám a szót a stúdiónak**,  – és elnézést az időrablásért.


* Ha jól emlékszem, így hívják, ugye?

** Nem mondom el, honnét ez az idézet, mert ha elmondanám, vagy mindenkit inhumálnom*** kéne, aki elolvasta, vagy el kéne viselnem immár amúgy is nevetségessé sorvadt gót-faktorom totális lenullázódását. :)

*** Ez viszont Sir Terry Pratchett szakkifejezése. (Az exhumálás ellentéte, ugye.)

2 thoughts on “Semmi

  1. ” pedig lenne kedvem ezekhez, de nem, mégsem.”

    ez a mondat ismerős, az érzés nálam a félelemhez hasonlít.

    talán utazz el egy pár napra, vagy talán csinálj valami rettentő “antikreatívat”, ami ellen tiltakozhat az alkotó jobb agyfélteke. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s