Névtelen királyok

Hogy miket nem talál az ember (nem feltétlenül én ;)), ha csak úgy rászabadul a netre…

Például a 77-ben megjelent Névtelen királyok c. novellámat, szinte teljes egészében.

(Szerencsére elég sok pozitív visszajelzés érkezett erre a munkámra – külön érdekesnek találtam, hogy a legértőbb és egyik leglelkesebb olvasójának eddig Kornya Zsolt bizonyult, aki szinte az összes beleszőtt-belerejtett utalást észrevette és értékelte is. :))

Advertisements

8 thoughts on “Névtelen királyok

  1. ezt nem a deltavision tette fel még anno? mintha ezért lenne direkt hiányos. érdekes, hogy nálad csak egy oldal hiányzik, az enyémből minden második (és az a tagline a tartlomjegyzékben, hogy “Almafi, Cenzúra, alkohol” :) )

  2. Én meg csodálkoztam, hogy ilyen korán kezdted az írást, (előkerült egy több mint harminc éves novella!), azután biztos voltam benne, hogy elrontottad a linket, mert az a googlebooksra mutat.

  3. brainoiz, Jud: igen, a DV tette fel (amikor én már nem voltam ott, úgyhogy fogalmam sincs, miért így alakultak a novellák ‘hiányosságai’)

    Komaváry: az nagyon hátborzongató lenne, ha a google bookson fent lennének az én akkortájt írott… ööö… remekeim. :D azt hiszem, irodalmi munkásságom akkori csúcsa az volt, hogy apám egy mérnöki lexikonjából kitépkedtem a lapokat, remixelési célzattal.

  4. gondolom, azért hiányosak, hogy ha megtetszett, vedd meg a könyvet és olvasd el a teljeset, nem? a legtöbb gogglebooksos könyv ilyen, ha jól láttam eddig.

  5. igen, egyértelmű, hogy azért hiányosak – én csak a rendszert nem értem, hogy az egyikből miért így, a másikból miért úgy hiányoznak oldalak. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s