Byehello

What a coincidence! Just when I make this decision to switch to Twitter for a while, WordPress comes up with a widget that displays your recent tweets (brief microblog posts from twitter.com) in the sidebar of your WP blog. See, it’s here, right to the right, I’ve already activated it. So, I’ll be here and be not here at the same time. My Gemini mind loves this. :] (And, btw, I don’t believe in coincidences.)

Advertisements

5 thoughts on “Byehello

  1. Szerintem ez már elég régen létezik (legalábbis én sok blogban láttam már ilyet). ;) Egyszerűen a nagy testvér figyel és látta, hogy regeltél twitterre, ezért ajánlotta.

    • Simán lehet. Megijedtek, hogy itthagyom őket. Mert híres vagyok, jófej, és szép is. :D Komolyra fordítva: én is láttam már ilyet másutt, de a wordpress.com-os blogoknál – úgy tűnik – komolyan most jelent csak meg ez a feature. (WordPress.com-os blog =/= wordpress blog – biztos volt már ilyen plugin nem-hivatalosan, amit saját tárhelyre lehetett telepíteni, de már itt is elérhető.)

  2. viszont azt láttad, hogy a twitteres feeded hol látszik a blogodon, hol nem? sőt az előbb a blogod főoldalán látszott, beléptem ebbe a posztba, mire már azt írja fent, hogy “no response from twitter”

    • Igen, tegnap már észrevettem, hogy furcsán működik a blog, meg úgy az egész WP.com is, cakkpakk. Olyan bétateszt-szaga van az egésznek. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s